Прес-реліз турніру "Стратегія фірми-2014"

Всеукраїнський бізнес-турнір для учнів 9-11 класів «Стратегія фірми» від Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана

Лідер рейтингу економічних ВНЗ України, Київський національний економічний університет імені В. Гетьмана, запрошує учнів 9-11 класів, які планують пов’язати своє життя з економікою та мріють про успіхи у власному бізнесі, взяти участь у Всеукраїнському бізнес-турнірі «Стратегія фірми». Турнір проводиться за підтримки головного партнера, KPMG, та стратегічного партнера, Компанії Інтелектуальних Технологій (КІНТ), на основі інтерактивної комп’ютерної бізнес-симуляції «ViAL+», яка отримала схвальні відгуки вітчизняних та зарубіжних фахівців.

Турнір проходить у два основні етапи:

11 по 28 лютого – змагання у групах в онлайн-режимі. Після реєстрації у спеціальній формі починається ділова гра, що проходить у дистанційному варіанті кожного навчального дня (з понеділка по п’ятницю) в режимі обміну електронними листами. Учасники

приймають рішення 1 раз вдень. Його необхідно надіслати до 22:00 на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Наступного ранку учасники отримують необідню документацію для продовження участі у грі. Переможці відбіркового етапу турніру (компанії, які досягли найкращих економічних показників) виходять у фінал.

4-14 березня – дистанційний онлайн-фінал змагання серед віртуальних бізнес-компаній із кращими показниками.

15 березня – очний фінал у Навчально-тренінговому центрі економіки та управління КНЕУ ім. В. Гетьмана за адресою: Київ, пр-т Перемоги 54/1, ауд. 265 (район ст.м. «Шулявська»), нагородження переможців пам’ятними призами та вручення сертифікатів учасникам.

Детальнішу інформацію можна дізнатися за телефонами:

0972242921 (Віталій Ярославович),

0503820074 і 0936514182 (Петро Гаврилович) та електронною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

на сайті: kneu.edu.ua/ua/events/busines-tut1

та у соціальній мережі ВКонтакті: vk.com/strategyfirm.

Реєстрація на VI Всеукраїнський бізнес-турнір "СТРАТЕГІЯ ФІРМИ-2019"

Запрошуємо учнів, студентів, батьків, педагогів до участі

РЕЄСТРАЦІЯ

до 23:00 16 лютого 2019 року

Контакти: 050-809-11-86, 097-224-29-21

Реєстрація на ІІ Регіональний турнір для молоді "Юні бізнес-зірки Полтавщини"

Запрошуємо учнів і студенті Полавщини до участі у бізнес-турнірі

для участі у турнірі

Останній термін: 23:00 27 січня 2018 року

Контакт: +380 95 861 2911

МОН України рекомендує бізнес-симулятор ViAL+ до використання в освітніх закладах

Замовлення Сертифікату про проходження курсу управління підприємством у ViAL+

Маєш досвід керування компанією у ViAL+ під час турніру, університетських занять, практики у виші чи тренінгів?

Cкористайся правом на отримання Сертифікату про проходження навчання-практики з управління підприємством!

Детальніше ТУТ.

Інтерактивний курс навчання підприємництву від КІНТ

Всеукраїнський бізнес-турнір "Стратегія фірми" в соцмережах

Регіональний бізнес-турнір "Стратегія фірми: Кропивницький" у соцмережах